Inschrijven – Horus Huisartsen Zorg – Tilburg
Header afbeelding
Horus Huisartsen Zorg
Lage Witsiebaan 39 5042 DG
Tilburg

Inschrijven

Aanname nieuwe patiënten

De afgelopen periode hebben wij veel nieuwe patiënten in onze praktijk kunnen verwelkomen. De laatste jaren is echter het takenpakket van de huisartsen fors uitgebreid. Hierdoor hebben meerdere huisartsenpraktijken een stop op nieuwe patiënten in moeten stellen. Helaas hebben wij moeten besluiten, mede door de grote toestroom van patiënten in de afgelopen periode, weer een stop in te stellen.

Dat betekent dat wij momenteel geen nieuwe patiënten meer aannemen. Een uitzondering daarop kan gemaakt worden indien een ander gezinslid al ingeschreven is in onze praktijk en er daardoor de wens is om alle gezinsleden bij dezelfde huisarts in te schrijven. Dit geldt alleen als mensen op hetzelfde woonadres wonen en de praktijk beslist uiteindelijk of er op dat moment extra ruimte is. In deze gevallen kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente om te kijken wat er mogelijk is.

Wanneer dit in de toekomst wijzigt zullen wij dat via deze website bekend maken.

Omdat we begrijpen dat het vervelend is dat u geen huisarts heeft kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Die kan u verder helpen zoeken naar een huisarts die nog nieuwe patiënten aanneemt.