Patiëntenomgeving – Horus Huisartsen Zorg – Tilburg
Header afbeelding
Horus Huisartsen Zorg
Lage Witsiebaan 39 5042 DG
Tilburg

Patiëntenomgeving

Inloggen op het portaal

Het portaal biedt u 24u per dag toegang tot online diensten:

  • Online afspraken maken (fysiek, telefonisch of een beeldbelafspraak)
  • Medicijnen bestellen (herhaalrecepten aanvragen)
  • Online vragen stellen
    • e-consult (binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie van uw eigen huisartsenpraktijk)
  • Inzage in uw Medisch Dossier

1. Alleen ingeschreven patiënten gebruik kunnen maken. Passanten hebben geen toegang tot het gebruik. Let hierbij ook op dat voor de eerste keer u zich moet registreren en geaccepteerd moeten worden door de praktijk.

2. Heeft u zich al geregistreerd en uw gebruikersnaam en wachtwoord combinatie is onjuist. Probeer uw wachtwoord gelijk te resetten.

3. Klopt de sessiecode niet? Als u deze kopieert let hierbij op dat u de spatie niet mee kopieert. En logt u in via de browser, open uw e-mail, waarin de sessiecode binnenkomt, altijd in een nieuw venster.

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online